Politika zasebnosti

ZADNJA POSODOBITEV: 14.3.2024

1.1. Splošne informacije

1.1. Hopalai se zavzema za vaše pravice do zasebnosti pri koriščenju naših storitev in zagotavlja preglednost pri tehnologijah, ki jih uporablja. V skladu s členi 12, 13 in 14  Uredbe (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takšnih podatkov ter razveljavitvi Direktive 95/46/ES (Splošna uredba o varstvu podatkov, v nadaljevanju “GDPR”) vam v te politiki zasebnosti zagotavljamo osnovne informacije o tem, kdo je odgovoren za obdelavo, kdo prejme podatke, katere osebne podatke obdelujemo, za kakšne namene in kako dolgo hranimo podatke. Vsi osebni podatki se obdelujejo v skladu z GDPR, slovensko zakonodajo in drugimi veljavnimi predpisi.

1.2. Hopalai d.o.o., matična številka: 8381640000, davčna številka: 51614146, s sedežem v Sežani, Ponikve 19, (v nadaljevanju “Hopalai” ali “mi”), deluje kot upravljavec podatkov v skladu z GDPR, namen te politike zasebnosti pa je obvestiti uporabnike o postopkih zbiranja in obdelave osebnih podatkov.

1.3. Vsi osebni podatki, ki nam jih zaupate, bodo namenjeni izključno Hopalai in jih ne bomo prodali ali prenesli tretjim osebam. V primeru delitve podatkov s tretjimi osebami, našimi podizvajalci, zagotavljamo, da podizvajalci delujejo v našem imenu in prejmejo naša navodila glede ravnanja z osebnimi podatki.

1.4. Hopalai je napisal to politiko, da uporabnikom pomaga razumeti, katere osebne podatke zbiramo, kako jih uporabljamo, kakšne pravice imate v zvezi z našim zbiranjem in obdelavo podatkov ter kakšne možnosti imate na voljo. Za lažje razumevanje smo se potrudili, da stvari pojasnimo na preprost in jasen način.

1.5. Hopalai Uporabnikom ponuja uporabo naslednje aplikacije:

  • KOBI v šoli (v nadaljevanju “Aplikacija” ali “APP”)

1.6. Hopalai je odgovorna oseba in upravljavec glede zbranih osebnih podatkov, ki so zbrani preko Aplikacije. Če želite uveljavljati kakršnekoli pravice v zvezi z obdelavo vaših osebnih podatkov, bo odgovorna oseba Hopalai d.o.o.

1.7. Naši glavni cilji in namen pri uporabi vaših podatkov so ustvariti vaš račun, vam zagotoviti storitve, izboljšati naše storitve, stopiti v stik z vami in ustvariti anonimne statistične poročila za notranjo in zunanjo uporabo z našimi pogodbenimi partnerji.

1.8. Prosimo, upoštevajte, da je obseg te politike zasebnosti omejen izključno na podatke, zbrane ali prejete med uporabo Aplikacije. Hopalai ni odgovoren za dejanja tretjih oseb ali podjetij, vsebine njihovih spletnih mest, uporabo informacij ali podatkov, ki ste jih posredovali njim, ali za kakršne koli izdelke ali storitve, ki jih ponujajo. 

1.9. Če se s to politiko zasebnosti ne strinjate, prosimo, da ne uporabljate Aplikacije.

1.10. Za splošne informacije in vprašanja o zasebnosti se lahko obrnete na nas preko podpora@kobiapp.si.

2. Kako zbiramo in uporabljamo vaše podatke

2.1. V tej politiki zasebnosti “Osebni podatek” pomeni vse podatke ali informacije, ki se nanašajo na določeno ali določljivo fizično osebo. Določljiv posameznik je tisti, ki ga je mogoče neposredno ali posredno identificirati, zlasti z navedbo imena ali identifikacijske številke. Zbiramo, obdelujemo in uporabljamo naslednje podatke, ki lahko vključujejo ali se lahko obravnavajo kot Osebni podatki:

  • ime šole;
  • ime učitelja;
  • e-poštni naslov učitelja;
  • ID otroškega računa (alfanumerični niz);
  • spol otroka;
  • datum bralne seje;
  • ID knjige, naslov;
  • dolžina bralne seje; in
  • število prebranih besed.

2.2. Poleg zgornjih podatkov zbiramo tudi analitične podatke od uporabnikov (npr. čas, porabljen na zaslonu), ki se uporabljajo samo za izboljšanje učinkovitosti aplikacije. Analitični podatki, ki jih zbiramo, niso obravnavani kot osebni podatki, saj niso povezani z nobenim uporabniškim ID in so anonimizirani.

2.3. Registracija za uporabo naših storitev:

Pri ustvarjanju uporabniškega računa na aplikaciji mora vsak uporabnik imeti veljaven AAI (Authentication and authorization infrastructure) račun, registriran kot zaposlen v osnovni šoli v Republiki Sloveniji. Uporabniki računov AAI osnovne šole bodo morali vnesti te prijavne podatke, da vstopijo v Aplikacijo.

Vaše osebne identitete ne razkrivamo drugim uporabnikom in ne omogočamo dostopa do informacij o vašem računu tretjim osebam na način, ki bi vas lahko identificiral brez vašega predhodnega soglasja. Podatke bomo delili le na zahtevo v obliki neobdelanih podatkovnih nizov v obliki agregiranih poročil, kjer ne bo mogoče uskladiti vaših osebnih podatkov ali ID-ja otroka z vašim imenom ali imenom otroka, saj takšni podatki ne bodo deljeni.

2.4. Uporabniški računi bralcev

Vsak registriran uporabnik aplikacije lahko doda bralne račune za bralce. Za to mora registriran uporabnik vnesti vzdevek bralca v aplikacijo. Obvezno morate uporabljati izključno psevdonime bralcev. Uporaba osebnega imena in/ali osebnega imena in priimka bralcev je prepovedana. 

2.5. Podatki zbrani na podlagi uporabe Aplikacije

  1. . Vsebina
    Zbiramo vsebino, ki jo ustvarite, naložite ali prejmete od drugih, ko uporabljate našo Aplikacijo.
  2. . Podatki o uporabi
    Dandanes, ko uporabljate aplikacijo, obiščete spletno mesto ali uporabljate druge spletne storitve, se običajno ustvarijo in samodejno zabeležijo določeni podatki. Enako velja, ko uporabljate našo Aplikacijo. Sledimo kako pogosto uporabljate našo Aplikacijo. Prav tako zbiramo določene informacije, ki jih vaša mobilna naprava pošlje, ko na njih uporabljate Aplikacijo. To vključuje informacije, kot so model naprave, vrsta in različica operacijskega sistema ter datumi in časi vaših zahtev. Te informacije uporabljamo, da vam zagotovimo optimalne storitve in podporo strankam ter zbiramo anonimne statistike, ki nam pomagajo razumeti našo uporabniško bazo.

2.6. Nameni obdelave podatkov

Podatke, zbrane prek naše Aplikacije, uporabljamo za namene, opisane v tej politiki zasebnosti. Na primer, vaše podatke lahko uporabimo za:

  1. . Delovanje in izboljšanje naše Aplikacije;
  • Omogočanje registracije za uporabo naše Aplikacije;
  • Razumevanje vas in vaših preferenc za izboljšanje in prilagajanje vaše izkušnje in užitka pri uporabi naše Aplikacije;
  • Pošiljanje informacij o storitvah, vključno s potrdili, tehničnimi obvestili, posodobitvami, varnostnimi opozorili in sporočili podpore; in
  • Katerikoli drugi postopki, potrebni za izvajanje pogodbenega razmerja z vami.
  1. . Zagotavljanje fizične, omrežne in informacijske varnosti in celovitosti:
    To je potrebno za naš zakonit interes zagotavljanja varnosti in nepogrešljivosti naših IT sistemov in omrežij, vključno na primer z varnostnimi kopijami in arhiviranjem, preprečevanjem zlonamerne programske opreme, virusov, napak ali druge škodljive kode, preprečevanjem nepooblaščenega dostopa do naših sistemov in kateregakoli napada ali škode na naših IT sistemih in omrežjih.
  2. . Pošiljanje marketinških ali promocijskih informacij:
    Uporabnikom lahko pošljemo informacije o dogodkih, povezanih z aplikacijo, kot so vabila na seminarje ipd., vendar vam ne bomo pošiljali neposrednih trženjskih sporočil brez vašega izrecnega soglasja.

    O naših ponudbah, promocijah, nagradah in drugih novicah o naših storitvah in izdelkih vas bomo obveščali samo ob vašem izrecnem soglasju.
  3. . Za statistične in raziskovalne namene:
  • Vaše podatke bomo anonimizirali in jih uporabljali za naše zakonite interese obdelave osebnih podatkov za raziskovalne namene, vključno z raziskavami trga, boljšim razumevanjem naših strank in prilagajanjem naših izdelkov in aplikacij njihovim potrebam;
  • Deljenje agregiranih podatkov s poslovnimi partnerji.
  1. . Za namene skladnosti z zakonom:
  • Obveščanje pristojnih organov o morebitnih kaznivih dejanjih ali grožnjah javni varnosti. To je potrebno za naš zakonit interes spodbujanja uspeha našega poslovanja, preprečevanja kriminala in za skladnost z zakonsko obveznostjo, ki velja za nas;
  • V povezavi z morebitnim pravnim sporom ali postopkom. To je potrebno za naš zakonit interes spodbujanja in zagotavljanja uspeha našega poslovanja, reševanja sporov in za izvajanje takšnih razkritij, ki jih zahteva zakon ali ki jih smatramo, da so potrebna v skladu z zakonom, ali kot razumno smatramo, da so potrebna v skladu z zakonom.
  1. . Za poslovne ali namene prodaje podjetja:

    V zvezi z zahtevami za razkritje in v primeru prodaje podjetja ali delnic ali nakupa podjetja in/ali sredstev, bodisi dejanskega ali potencialnega. To je potrebno za naše zakonite interese prodaje in/ali zagotavljanja in spodbujanja uspeha našega poslovanja.

3. Deljenje osebnih podatkov s tretjimi osebami

3.1. Vaše podatke (vključno z osebnimi podatki) lahko delimo z našimi povezanimi podjetji ali partnerji za obdelavo podatkov, in sicer:

  1. . Partnerji, ki zagotavljajo analitiko:
  • Mixpanel Analytics, ki ne uporablja identifikatorja procesa; in
  • Google Analytics, ki ne uporablja identifikatorja procesa.
  1. . Partnerji, ki zagotavljajo funkcionalnost aplikacije:
  • Google Firebase Authentication, ki zagotavlja možnost avtentikacije;
  • Google Cloud Firestore, za shranjevanje podatkovnih baz; in
  • Google Firebase Crashlytics, za poročila o sesutju aplikacije.
  1. . Partnerji, ki zagotavljajo komunikacijo z uporabniki ob dodatnem soglasju:
  • MailerLite, za pošiljanje direktnih elektronskih sporočil uporabnikom.

3.2. Politike zasebnosti partnerjev in/ali povezanih podjetji lahko vključujejo dodatne pogoje in določila glede zbiranja in uporabe podatkov ter sledenja tehnologijam, zato vas spodbujamo, da preverite njihove politike zasebnosti in tako izveste več o njihovi praksi zbiranja in uporabe podatkov, uporabi piškotkov in drugih podobnih sledilnih tehnologijah.

3.3. Ne moremo zagotoviti, da se bodo partnerji za obdelavo podatkov držali pogodbenih obveznosti ali sprejemljivih poslovnih praks glede obdelave osebnih podatkov. Trudimo se za zaščito podatkov, ki jih posredujemo našim partnerjem. Nimamo neposrednega nadzora nad njihovo uporabo zbranih podatkov, zato se s sprejemom te politike zasebnosti strinjate, da nismo odgovorni za morebitno kršitev ali zlorabo tretjih oseb in da je naša odgovornost za partnerje omejena na znesek, ki ga lahko prejmemo kot povračilo od partnerjev za obdelavo podatkov.

3.4. Obveščamo vas, da vaše podatke lahko v celoti razkrijemo, če to dovoljuje ali zahteva zakon, na primer za izvršitev s sodnega poziva ali če menimo, da je razkritje primerno za skladnost s pravom, npr. preiskovanje goljufij, odziv na zahtevo vlade, izvajanje ali uveljavljanje naših pravic ali za zaščito pravic, lastnine ali varnosti nas ali naših uporabnikov ali drugih. To lahko vključuje izmenjavo informacij z drugimi podjetji in organizacijami za zaščito pred goljufijami ali preprečitev kaznivih dejanj.

4. Piškotki in podobne tehnologije

4.1. Mi in naši partnerji za zagotavljanje analitičnih storitev uporabljamo tehnologije, kot so piškotki, skripte, identifikacijski podatki za oglaševanje in oznake, da identificiramo napravo uporabnika in si zapomnimo podrobnosti vašega obiska. Za vse podrobnosti glede delovanja piškotkov in katere podatke zbiramo, si preberite našo politiko piškotkov, ki je dostopna na naslednji povezavi: https://kobiapp.si/piskotki/

5. Vaše pravice v zvezi z obdelavo in zbiranjem osebnih podatkov

5.1. V povezavi z vašimi osebnimi podatki imate številne pravice. Te vključujejo pravico do dostopa, pregleda, izbrisa in omejitve obdelave, prenosa, ugovora in pritožbe. Tako kot imamo mi svoje pravice in obveznosti glede obdelave vaših osebnih podatkov, imate tudi vi v povezavi z obdelavo vaših osebnih podatkov določene pravice. Te pravice vključujejo:

  1. . Pravica do seznanitve (13.-15. člen GDPR):
    Preprosto povedano, imate pravico, da izveste, kakšne podatke o vas zbiramo, v kakšne namene in kako dolgo, od kod vaše osebne podatke pridobivamo, komu jih posredujemo, kdo jih poleg nas še obdeluje in kakšne so vaše druge pravice v povezavi z obdelavo vaših osebnih podatkov. Od nas lahko zahtevate potrdilo o tem, ali osebne podatke v zvezi z vami zbiramo ali ne, in če jih, imate pravico, da se s temi podatki seznanite.
  2. . Pravica do popravka (16. člen GDPR):
    Če opazite, da so osebni podatki, ki jih o vas hranimo, napačni ali nepopolni, imate pravico, da zahtevate, da jih čim prej popravimo oziroma dopolnimo.
  3. . Pravica do izbrisa (17. člen GDPR):
    V nekaterih primerih imate pravico do izbrisa vaših osebnih podatkov. Vaše osebne podatke bomo v najkrajšem možnem času izbrisali, če je izpolnjen kateri od naslednjih razlogov:
  • vaših osebnih podatkov v namene, v katere smo jih obdelali, ne potrebujemo več;
  • umaknili ste soglasje z obdelavo osebnih podatkov, pri čemer gre za podatke, za obdelavo katerih je vaše soglasje nujno, mi pa hkrati nimamo drugega razloga za nadaljnjo obdelavo teh podatkov;
  • uveljavili ste svojo pravico do ugovora proti obdelavi podatkov za osebne podatke, ki jih obdelujemo na podlagi našega zakonitega interesa, in mi spoznamo, da zakonitih interesov, ki bi upravičevali nadaljnjo obdelavo teh podatkov, več nimamo ali
  • domnevate, da obdelava osebnih podatkov, ki jo izvajamo, ni več v skladu s splošno zavezujočimi pravnimi predpisi.

Pravice do izbrisa osebnih podatkov ni mogoče uveljaviti v primeru, da je obdelava vaših osebnih podatkov še naprej nujna za izpolnjevanje naših zakonskih obveznosti ali za določitev, izvedbo ali obrambo naših pravnih zahtevkov.

  1. . Pravica do omejitve obdelave podatkov (18. člen GDPR):
    V nekaterih primerih lahko poleg pravice do izbrisa uveljavite tudi pravico do omejitve obdelave osebnih podatkov. Ta pravica vam omogoča, da v določenih primerih zahtevate, da se vaše osebne podatke posebej označi in izvzame iz kakršnihkoli postopkov obdelave.
  2. . Pravica do pridobitve osebnih podatkov, ki jih hranimo (20. člen GDPR)
    Imate pravico, da od nas pridobite vse svoje osebne podatke, ki ste nam jih zagotovili in ki jih obdelujemo na podlagi vašega soglasja in na podlagi izvajanja pogodbe. Vaše osebne podatke vam posredujemo v strukturirani, ustaljeni in strojno čitljivi obliki. 
  3. . Pravica do ugovora proti obdelavi podatkov (21. člen GDPR)
    Na podlagi razlogov, povezanih z vašim posebnim položajem, imate pravico do ugovora proti obdelavi osebnih podatkov, ki temelji na točki (e) ali (f) člena 6(1) UREDBE (EU) 2016/679. Vaše podatke bomo takoj prenehali obdelovati za tržne dejavnosti.
  4. . Pravica do pritožbe (77. Člen GDPR)
    Uveljavitev zgoraj navedenih pravic nikakor ne vpliva na vašo pravico, da vložite pritožbo pri pristojnem organu. To pravico lahko uveljavite zlasti v primeru, če domnevate, da vaše osebne podatke obdelujemo neupravičeno oziroma v nasprotju s splošno zavezujočimi pravnimi predpisi. Nad obdelavo podatkov, ki jo izvajamo z naše strani, se lahko pritožite Informacijskemu pooblaščencu na naslov Zaloška cesta 59, 1000 Ljubljana ali na e-naslov gp.ip@ip-rs.si.

Hvaležni bomo, če vsa zgornja vprašanja naslovite najprej na nas in sicer na elektronski naslov podpora@kobiapp.si. Vaš zahtevek bomo obdelali v najkrajšem možnem času, najkasneje pa v roku 30 dni od dneva prejema vašega zahtevka.

5.2. Za dodatne informacije o vaših pravicah v zvezi z vašimi osebnimi informacijami, vključno z določenimi omejitvami, ki veljajo za nekatere od teh pravic, glejte člene od 12. do 23. Splošne uredbe o varstvu podatkov (GDPR), ki je na voljo tukaj: https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection.

5.3. Pridržujemo si pravico, da zavrnemo obdelavo zahtev, ki so nesorazmerno ponavljajoče, zahtevajo nesorazmerno tehnično prizadevanje, ogrozijo zasebnost drugih, so izjemno nepraktične ali za katere dostop sicer ni potreben v skladu z lokalnim pravom.

6. Vaša pravica do ugovora glede obdelave vaših podatkov za določene namene

6.1. Imate naslednje pravice v zvezi z vašimi osebnimi podatki, ki jih lahko uveljavljate na enak način kot pravice v prejšnjem odseku (Vaše pravice v zvezi z vašimi osebnimi podatki):

  • Ugovarjate lahko glede uporabe ali obdelave vaših osebnih podatkov, kadar jih uporabljamo ali obdelujemo za izvajanje naloge v javnem interesu, kadar to počnemo v okviru uradne oblasti ali za naše zakonite interese, vključno s “profiliranjem” (tj. napovedovanjem vašega vedenja na podlagi vaših osebnih informacij).

6.2. Prav tako lahko uveljavljate svojo pravico do ugovora proti uporabi ali obdelavi vaših osebnih podatkov v komunikacijske namene tako, da:

  • kliknete povezavo za odjavo, ki je vključena na dnu vsake marketinške elektronske pošte, ki vam jo pošljemo, in sledite navodilom, ki se pojavijo v vašem brskalniku po kliku na to povezavo; ali
  • pošljete e-pošto na podpora@kobiapp.si z zahtevo, da prenehamo pošiljati komunikacije.

6.3. Kadar ugovarjate komunikaciji z nami prek drugačnega komunikacijskega načina kot tistega, ki ste ga prejeli od nas, nam morate posredovati vaše ime in zadostne informacije, da vas lahko identificiramo v zvezi s komunikacijami, ki ste jih prejeli.

7. Varnostni ukrepi, ki jih izvajamo

7.1. Ukrepi varovanja vaših osebnih podatkov zajemajo ustrezne tehnične in organizacijske ukrepe, da bi zavarovali vaše osebne podatke in jih zaščitili pred nepooblaščeno ali nezakonito uporabo ali obdelavo ter pred naključno izgubo ali uničenjem ali poškodovanjem vaših osebnih podatkov, in sicer izvajamo naslednje ukrepe:

  • deljenje in zagotavljanje dostopa do vaših osebnih podatkov je dovoljen samo v obsegu, ki je nujno potreben in podvržen klavzuli o zaupnosti;
  • usposabljanje naših zaposlenih o pomembnosti zaupnosti in ohranjanja zasebnosti in varnosti vaših podatkov;
  • izvajamo ustreznih disciplinske ukrepe za uveljavljanje osebnih odgovornosti naših zaposlenih;
  • redno posodabljanje in preizkušanje naše varnostne tehnologije;
  • uporaba ponudnikov varnih strežnikov za shranjevanje podatkov; in
  • zahteva po dokazu identitete od vsakega posameznika, ki zahteva dostop do osebnih podatkov.

7.2. Čeprav se trudimo shraniti informacije, ki jih pridobimo na podlagi delovanja Aplikacije, v varnem delovnem okolju, ki ni na voljo javnosti, ne moremo zagotoviti absolutne varnosti teh podatkov med njihovim prenosom ali shranjevanjem na naših sistemih. Poleg tega, čeprav se trudimo zagotoviti integriteto in varnost naše mreže in sistemov, ne moremo zagotoviti, da naši varnostni ukrepi preprečujejo tretjim osebam “hekerjem” nezakoniti dostop do teh podatkov. Ne zagotavljamo, da bodo vaše informacije zaščitene pred izgubo, zlorabo ali spreminjanjem s strani tretjih oseb. Nobena metoda prenosa preko interneta ali metoda elektronskega shranjevanja ni 100% varna. Zato ne moremo zagotoviti njene absolutne varnosti.

8. Hranjenje podatkov

8.1. Vaše podatke hranimo:

  • dokler ne izbrišete svojega računa;
  • v skladu s pravno obveznostjo nadaljnjega obdelovanja vaših podatkov, kot je obveznost vodenja evidenc in davčne obveznosti, kot jih nalagajo veljavni zakoni ali če imamo pravno podlago za nadaljnje obdelovanje vaših osebnih podatkov, kot je npr. vaše soglasje;
  • dokler je potrebno, da izpolnimo naše pravne obveznosti, razrešimo spore in v drugih zakonsko določenih primerih; in
  • dokler ima Ministrstvo za vzgojo in izobraževanje Republike Slovenije, ki je naročnik te aplikacije, veljavno pogodbo za aplikacijo in vse s tem povezane licence.

8.2. Kot je navedeno zgoraj, bomo vaše podatke hranili le toliko časa, kolikor je nujno potrebno. Ko podatki niso več potrebni, jih bomo izbrisali z uporabo razumnih ukrepov za zaščito podatkov pred nepooblaščenim dostopom ali uporabo.

8.3. Za več informacij o tem, kje in kako dolgo se shranjujejo vaši osebni podatki, in za več informacij o vaših pravicah do izbrisa in prenosljivosti, nas prosim kontaktirajte na podpora@kobiapp.si.

9. Mednarodni prenos podatkov

9.1 Podatke, ki jih zberemo o vas, lahko prenesemo na povezane družbe ali naše partnerje za obdelavo podatkov preko meja in iz vaše države ali jurisdikcije v druge države ali jurisdikcije po celem svetu. Upoštevajte, da te države in jurisdikcije morda nimajo enakih zakonov o varstvu podatkov kot Republika Slovenija, zato sprejemamo ukrepe za zagotovitev zadostnih varnostnih ukrepov, ki omogočajo prenos informacij in uporabo ter razkritje informacij o vas, vključno z osebnimi podatki, kot je opisano v tej politiki zasebnosti.

9.2. Če bomo vaše osebne podatke prenesli izven Evropskega gospodarskega prostora, bo država, v katero se prenašajo, bodisi podvržena sklepu o ustreznosti Evropske komisije, in če ne, bomo zagotovili, da prenos poteka na podlagi enega ali več naslednjih varnostnih ukrepov:

  • politike varstva podatkov, ki jih upoštevajo upravljavci podatkov in druge družbe in entitete znotraj naše skupine podjetij, ki se skladajo z veljavnimi zakoni, znane tudi kot “obvezujoča podjetniška pravila” ali “BCR-ji”;
  • standardne klavzule za varstvo podatkov, ki jih je sprejela Evropska komisija ali jih je sprejel Informacijski pooblaščenec in jih je odobrila Evropska komisija v skladu z ustrezno zakonodajo;
  • kodeksom ravnanja, ki ga je izdelal združenje ali drug organ, odobren s strani Informacijskega pooblaščenca;
  • pdobrenim mehanizem certificiranja (na primer EU-ZDA Okvir za zasebnost); in/ali
  • kjer je to dovoljeno s strani Informacijskega pooblaščenca, podpis pogodbe o varovanju osebnih podatkov med upravljavcem podatkov ali obdelovalcem in upravljavcem podatkov, obdelovalcem ali prejemnikom osebnih podatkov v tretji državi. 

10. Spremembe te politike zasebnosti

10.1. Občasno bomo lahko posodobili to politiko zasebnosti v želji zagotavljanja zaščite naših uporabnikov, zagotavljanja aktualnih informacij in odziv na pravne in tehnične spremembe. Če bomo naredili kakršne koli pomembne spremembe, vas bomo o tem obvestili po elektronski pošti (poslano na e-poštni naslov, naveden v vašem računu) ali z obvestilom na naši spletni strani, preden bo sprememba začela veljati. Spodbujamo vas, da občasno obiščete in preberete našo spletno stran za najnovejše informacije o naših praksah in morebitnih spremembah politike zasebnosti.

10.2. Če imate kakršna koli vprašanja ali pomisleke glede politike zasebnosti, ali če imate kakršne koli zahteve za reševanje težav z vašimi osebnimi podatki, nas prosimo kontaktirajte na podpora@kobiapp.si.